Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
My Wood
En del af V2it
CVR. 35065350
Løgumklostervej 23, 6230 Rødekro
info@mywood.dk
Tlf: 50 4444 03

Betaling
Betaling skal ske umiddelbart efter bestilling.
Der kan betales pr. bank overførsel med MobilePay
Ved kredit-/debit-kort betaling, vil pengene blive reserveret ved bestilling, men først trukket på kortet ved afsendelse af varen.
(obs. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.)

Bestilling
Når din bestilling er modtaget og betalt, giver du os tilladelse til at påbegynde produktionen af dine varer.
Se venligst under fortrydelsesret, hvad det betyder for dig.

Levering
Fragtfri levering med Post Danmark uden omdeling.
Omdeling til husstanden koster 20,00kr

Leveringstiden: varen afsendes efter 3-5 hverdage.

Særlige vilkår
Ved haste opgaver kan der påfalde ekstra omkostninger.
Kontakt os for nærmere informationer.
Da mange af vores produkter er special fremstillet til dine behov, skal vi bede om at betalingen går ind, før vi starter en produktion.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret/Returnering)
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få produktet produceret, før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når produktet er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når produktet er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på, såfremt det ikke er et personlig fremstillet produkt.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, og ønsker du efterfølgende alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling for det arbejde, der allerede er leveret.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@mywood.dk eller telefon 50 44 44 03. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret

Ydelser undtaget fortrydelsesretten
Navne-, fødselstavler og lignende personlige produkter er undtaget af fortrydelses retten, så snart du får meddelse om at produktionen er sat igang.
Du vil få en besked, så snart produktionen af dine varer påbegyndes, hvorved din fortrydelsesret bortfalder.

Returnering/reklamation.
Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til mywood.dk i rimelig tid efter varens modtagelse.
Her anses max. to uger som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
My Wood
Løgumklostervej 23
6230 Rødekro
Denmark

Vi har brug for følgende information, når du returnerer varer.
Du bedes oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage, og få en kvittering for dine portoudgifter, så vi evt. kan kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, og ønsker du alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse
Herunder også data på de ønskede tavler.(Indsæt hvilke oplysninger, der indsamles)

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos My Wood og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren for My Wood har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til https://mywood.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos My Wood har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til My Wood via e-mail (info@mywood.dk).

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@mywood.dk eller tfl. 50 44 44 03. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Klag ved Forbrugerklagenævnet

Reference billeder
My Wood forbeholder sig retten til at anvende producerede materialer til brug for markedsføring af produkter og produkt muligheder, såfremt køberen ikke frabeder sig dette under bestillingen eller efterfølgende.
Såfremt My Wood skønner at det drejer sig om følsomme produkter, vil vi forespørge før evt. brug som tryghed for køberen.